.fghs

Bloggen är nerlaggd för ett tag.

Draft: Dec. 27, 2009

Varken du eller någon annan kan förstå hur jag känner för dig, jag är så jävla trött på att känna såhär.
Jag vill verkligen inte för ja vet precis hur de kommer sluta, det är bara jag som blir ledsen.
Jag har aldrig känt såhära för någon i mitt liv och det sjuka är att jag nog inte kommer kunna göra det igen.
Inte såhära starkt som jag känner för dig, jag har aldrig gråtit över en person så mycket som jag gråtit över dig.
Det gör bara ont hela tiden, jag vill kunna tänka på annat men vafan det går inte.
Två minuter så tänker jag på dig igen, allting jag gör påminner om dig.
Saken är den att jag vill inte vara utan dig, men när jag är med dig så gör det ont ibland även då.
För jag vet att även fast vi ligger i sängen och håller varandra i handen och pussas, så kan det lika gärna varit någon annan dagen före. Jag försöker att inte tänka så, men hur fan ska jag klara av att inte göra det när jag älskar dig och gör allt för dig. Det finns ingen annan jag vill vara med än dig, ingen annan i hela världen.
Fyfan vad jag hatar det hära, jag hatar att jag älskar dig för jag vet att de aldrig blir vi igen.
Jag vet det så jävla väl endå så går jag hem till dig och "myser" med dig, jag går och hoppas varje dag.
Jag ska sluta hoppas för det gör bra ont hela tiden, jag ska sluta gråta varje dag för det hjälper inte.
Jag ska försöka träffa någon, någon som får mig att må bra och som får mig att sluta tänka på dig.
Vill inte gråta och endå gråter jag när jag skriver den hära jävla skiten, jag skriver ner känslorna på papper och hoppas att det ska kännas bättre. Men de gör de inte inte ett dugg, ja skrev nyss att jag ska sluta gråta över dig men ja fattar inte hur jag ska göra för att få ett slut. Ska jag inte kunna prata med dig inte änns sms'a inte kunna skriva på msn?. Sanningen är ju den att jag kommer aldrig klara av att se dig med någon annan, och det spelar igen roll hur länge det går. jag är rädd att om jag slutar pratar med dig nu så kanske jag aldrig kommer kunna prata med dig igen och jag vill verkligen inte att det ska bli så.Jag är helldre ledsen med dig än att vara ledsen utan dig.


FAAN VA KUL !



Kan ju bara sägfa att ja aldrig glömmer det häära :D
Fest hos mej å wistedt och Tim badade HHAHAHAH :D



You taught me what it was
To feel the sting of love
To feel like I don't ever wanna let somebody ever get that close to me again
I learned so much from you
Things I'd never do
now that we're apart
You taught me how to break a heart

Dear God if you can hear me know
please stop the anger building up inside me
I need you to come and guide me
I look into the eyes
Of the one I thought was mine
And my only scream is


SNART ÄRE NYÅR!


Ska man Pierca överläppen igen? Saknar det...



Igår blev de lite festa hemma hos alexander, riktigt trevligt.
Men de va bara jag ante alex och maccan som satt å drack
så de va riktigt lungt men mys.
Sen så stack vi till Max runt tre typ och käkade fetaste maaaten, så sjukt gott vare.
Tog taxi hem till maccan runt 4 skaaapligt slut jag var, kom hem till han och slocknade direkt.
Lääängtar till nyår som faaaaaaaaan, Men vart är nyårs festen?!.
Faan ska va med Julia och Totteboii :D
Sen kanske Wictor och hans sjuka kompis kommer från typ Gbg kulkul.
Kan ju loooova att det blir PARTAJJ!
Aja nu ska ja ta bussen hem snart.
PussPuss <3

ahfgauigfaskuhgv

Snart blir de BIO TAJJM lr runt 21:15 med Julia,Antonio,Maccan och vikkan :'D vi ska gå på AVATAR :D
etfer det blir de till att festaaaaaa. :D


Saknar er



Inte jag som gjort videon men samma personer som ja saknar på den..

.

 

you were my life, my everything.

You were my sun, with a thousand sunbeams.

you were my everything, you got my heart.

but you crushed it, not on purpose.

but whatever you did, it was horrible.

you were so much. you made my life easy.

then you disappeared, my world was very different.

everything is not as it should. but it is that you stole my heart.

and I never got it back. whatever you do, be careful with it. you own it.


Livet.

Ibland känns det som att jag bara vill försvinna för en stund och komma tillbaka när allting är löst eller radera allting i mitt liv och börja om från början. Jag vill inte och jag orkar inte med alla problem som uppstår hela tiden, jag vill gå i skolan och kunna vara glad jag också. Jag vill ha en helt vanlig svensson familj som inte har massa tjaffs och massa onödigt bråk. Jag vill kunna lita på folk och jag vill kunna slappa in folk i mitt liv på ett annat sätt än vad jag kan. Jag vill ha bort den här muren som jag har omkring mig. Jag har helt underbara vänner som alltid ställer upp när jag inte mår nå bra, jag vill kunna ställa upp för dom också och finnas där. Men jag kan inte säga någonting vettigt när jag inte änns kan hålla koll på mina egna känslor. Jag ångrar så mycket i mitt liv, saker som jag vet att jag kunnat göra annorlunda och saker som är onödiga. Jag vet att jag inte kan göra någonting ogjort hur mycket jag än vill och önskar. Tankarna snurrar så mycket på natten och jag ska försöka tänka på saker som jag kan göra ist för det jag inte kan göra. Jag ska börja tänka på personer som får mig att må bra och jag ska sluta tänka på allt som jag har förlorat. Jag ska ordna upp mitt liv och jag ska kämpa, för även om jag har det jobbigt så finns det personer som har det värre. Jag tänker aldrig ge upp mitt liv för att det känns kasst just nu. Det kommer antagligen göra det ett tag till men jag ska sluta haka upp mig på saker. Jag tänker inte haka mig fast vid en kille som det ändå inte blir någonting med, jag vill hitta kärlek och det kommer jag göra när jag träffar rätt person. Jag ska kämpa på och jag tänker vara mig själv hela livet. Ingenting ska någonsin få ändra mitt rätta jag för Jag älskar att leva fast det är motgångar för jag vet att det kommer bli bra sen. Jag älskar livet när sommaren kommer och jag älskar musiken. Så när det är motgångar så ska jag försöka tänka på såna saker som får mig glad. Jag tänker kämpa hela livet om det så behövs för stunder som är underbara vill jag inte missa.

MY CÄÄÄÄT



SÅ BÄSTA KATTEN JA MÅLADE! :D

<3

Jag känner på mig att det hära kommer bli ett knasit inlägg som kanske är svårt att förstå om man inte känner mig och vet hur allt ligger till just nu. men jag måste i allafall ta och skriva av mig riktigt ordentligt idag för allting kommer ikapp mig känns det som.

Varje dag tänker jag och funderar över vad mina vänner håller på med, speciellt en av dom den den personen som kanske står mig närmast. Jag tänker på vad droger gör med folk och hur fel allting blir av droger, hur mycket det förstör. I min familj har det alltid varit mycket droger, "snack om droger".

Min mamma har aldrig hållit på med droger så ni får inte tro något sånnt, men hon har alltid haft pojkvänner som har hållit på med droger eller varit alkholister.
Jag har inte direkt mått dåligt över det när jag var liten, förutom när dom stack och mamma blev ensam och ledsen. Jag visste ju inte att det var droger som var inblandade när de gällde mammas så kallade pojkvänner.

Jag ställde alltid upp och tröstade min mamma när en kille hade stuckit och hon var jätte ledsen. Men om jag hade vetat då att de handlade om droger så hade jag inte stöttat eller hjälpt, för nu när jag är äldre så förstår ja vad droger gör med människor. Jag älskar min Mamma mäst av allt i hela världen och hon är en underbar person och jag kan tänka mig att det är svårt att vara mamma ibland. och alla människor gör fel ibland det vet jag, men om de blir samma misstag igen det tål jag inte.

Jag har alltid dragits till personer som har drogproblem eller har haft, jag vet inte varför men de kanske har någonting med mamma att göra. Min bästavän håller på med droger och han har varit min bästavän i 4år och verkar inte sluta med droger. Jag försöker att få honom att sluta och jag hoppas att han ska göra det för man vill inte vara orolig varje dag över honom men även om ja skulle sluta umgås med honom och sätta stopp. Så skulle jag ju aldrig kunna sluta tänka på honom.

Ja menar han är ju endå min bästavän som jag älskar så sjukt mycket en person som betyder så jävla mycket för mig, han har ju alltid funnits dära för mig. Så jag tänker om jag backar nu fast jag har gett honom så många schangser, jag kanske gör fel? Jag kanske är en dålig person om jag gör så. Men jag vill inte se han dö av drogerna för om han inte slutar så kommer drogerna ta hans liv. Jag vet det och han tycker antagligen att jag är en dålig person nu när jag skriver det hära och töntig. Men grejjen är den att jag vet vad jag snackar om, jag har förlorat personer förut på grund av droger.

Folk som håller på med droger blir kännslokalla och egoistiska, det vet jag verkligen och de är så synd att se hur ungdommar "röker på" idag för att de är en skön grejj. Det börjar så sen går de över till tyngre saker, det vet jag och jag ser det runt omkring mig varje dag hur mina vänner sakta försvinner bort till sen egna "sköna" lilla värld. Sen står jag där och bara är ledsen och förtvivlad för jag inte kan göra någonting.

Jag har så mycket jag vill skriva om så ja vet inte vad ja ska fortsätta med ja kommer skriva om drogerna sen..

24 oktober träffade jag en person jag trodde att de skulle vara jätte pinsamt och jobbigt att träffa, eftersom vi aldrig hade träffats när vi träffades den dära dagen. Det är ju alltid pinsamt att träffa personer i början. Jag var så nervös kommer jag ihåg, ja va helt vimmsig och panikslagen när ja skulle träffa dig. Men sen när du kom fram och kramade mig så hade vi helt plötsligt så mycket att prata om, fast det var aldrig någonting viktigt. Vi hade ju bara pratat i telefonen, men redan första gången vi pratade så snacka vi i 3 timmar. du gjorde mig så glad när jag pratade med dig, vi bara skrattade hela tiden. Jag började bli intresserad redan första dagen jag var med dig och det är verkligen inte likt mig, ja blev rädd för mina egna kännslor. Allting var så nytt och anorlunda och för varje dag som jag var med dig så växte känslorna och blev starkare och starkare. Det enda vi gjorde varje dag var att mysa kolla på film och prata, vi kunde prata flera timmar. Första natten jag sov hos dig så pratade vi hela natten till klockan 10 på morgonen.Jag märkte direkt att du skulle vara speciell och betyda mycket för mig både då och i framtiden. Vi började tycka om varandra och allting var bra, vi blev tillsammans men allting gick så fort. Vi var med varandra alldeles för mycket och de gjorde väll att allting blev fel, men saken är den att jag skulle aldrig trötta på dig eller sluta tycka om dig. Men det tog slut i allafall och de gjorde så sjukt ont, de gör ont fortfarande speciellt när jag skriver det hära just nu. Innan jag träffade dig så tog jag aldrig hand om mig själv, jag lät andra utnyttja mig på fel sätt som jag inte skulle ha gjort. Du ändrade mig och fick mig att se anorlunda på saker, du ändrade mig och fick mig att tycka om mig själv på bara några månader. Du har hjälpt mig så mycket så du skulle aldrig förstå om ja änns försökte berätta och förklara hur mycket du betyder för mig. Om du läser det hära så kommer du kanske tvivla på mina ord, men det är sant allting precis varenda ord. Sanningen är den att jag aldrig har kännt såhära för någon person i mitt liv det skrämmer mig fortfarande, det är fortfarande nytt för mig att tycka om,vara kär i någon. Jag älskar att vi kan vara vänner för de betyder så mycket, för jag vill inte förlora en person som har hjälpt mig så mycket som du har gjort. Du har stöttat och funnits dära som ingen annan har gjort och jag litar på dig till tusen procent, för jag vet att allting jag säger till dig stannar hos dig och inte kommer ut till någon annan. Det är därför det är så svårt för mig att glömma dig och allting underbart tillsammans med dig, Det är svårt för att du betyder så mycket. Det är svårt för att du har hjälpt mig så mycket.Jag är så tacksam över att ha dig, ja skulle aldrig kunna tacka dig nog för vad du gjort för mig.
Du har hjälpt mig att älska de mest världefulla i hela världen du har hjälpt mig att älska livet som jag aldrig gjort förut.


Godnatt




klockan är 21:50 och ja ska sova på en lördag, sjuuukt ä så tröttiiiis!
Nattis musiiik btw myyys<3

HJÄLP.




SERIÖST HJÄLP, Jag ska klippa mig i morron hos min frisör stephanie men ja vet inte om ja ska bleka det eller färga rött.
ena stunden är ja 100% på rött och andra stunden är jag inte alls säker, jag har panik ja måste ju bestämma mig..
Ja vet ju att jag passar i båda färgerna men hjälp mig vad ni tycker ja passar bäst i !!
Puss / Mimmi

BLÖÖRP

Fredagen var trevlig med massor med roliga folk fast några va extremt dryga, Blev en lyckadkväll.
Sov hemma hos Patric inatt och i morse så drog han till sthlm å ja hem till marcus.
Blev kvar där en stund sen så drog ja och lotta iväg å hämtade Cissi lottas dotter långt åt helvete från gävle, dröjjde länge att åka med bil. Sen åkte vi hem och de blir en slappa kväll för mig är så sjukt trött i morron ska ja upp tidigt och färga håret och klippa mig, ska sätta i hårförlängning senare denna vecka. VTPUSS/ mimmicoolgirl :D Funderar på så rött ungefär.


Äkta vänskap

Jag vet inte hur ja ska få ner mina tankar på "papper" men jag ska försöka förklara alla mina känslor. Just nu sitter jag och tänker på äkta vänskap, för mig är inte de att man träffar en person varje dag och vet allt om varandra, för mig är äkta vänskap en person som man inte träffar allt för ofta.

en person som man vet att även om det har gått flera år så kan man ringa om man har minsta lilla problem och en person som man verkligen kan lita på. Jag har en sån vän som jag varit bästavän med sen 22 september 2006, vänskapen mellan mig och denna person är otroligt stark.

Jag skulle kunna ge hela mitt liv för henne, vilket inte är vanligt att ja säger eftersom ja är ganska självisk. Denna lilla slurpsnusk är helt underbar, vi har bråkat som fan så vi varit nära på att slåss men de löser sig alltid. du ska veta att När du är glad så är jag glad och när du är ledsen så är jag ledsen, jag kan inte vara lycklig utan dig det går bara inte.

Du är en av dom bästa personerna som ja någonsin lärt känna och du är en stor del av mitt liv. Jag vill helt ärligt inte leva mitt liv utan dig för du har hjälpt mig så mycket med mina problem och stöttat mig i alla väder va de än gäller. När jag är ledsen så får du mig alltid att skratta och må bättre för en stund, och ja försöker göra desamma för dig men de går nästan inte.

Du är en så sjukt stark person du har gått igenom jätte mycket och kämpar dig alltid upp igen hjärtat. Du ska veta att jag beundrar dig och du är en helt otroligt vacker person. Du får aldrig tro att jag säger saker bara för att det ska låta bra, de jag skriver nu kommer från hjärtat.

Helt ärligt vafan skulle jag göra utan dig?, skulle jag finnas idag, skulle jag sitta här och skriva det hära inlägget? helt ärligt jag vet inte. Du måste lova mig att aldrig försvinna från mitt liv, du får aldrig aldrig göra det. För vänskapen som vi har är vacker och speciell, en vänskap  som jag aldrig kommer kunna dela med någon annan i hela mitt liv.
Du är min Bästavän Julia Hedman, som du varit sen den 22 september 2006.


Draft: Dec. 17, 2009

Ni behöver inte läsa det hära om ni inte vill och ja skriver det inte för att ni ska tycka synd om mig, jag ska bara försöka förklara vissa saker.

Jag har varit med om svåra saker i mitt liv och jag har lärt mig leva med det. Men i sommras hände en sak som jag inte kunde glömma eller se förbi som jag kunnat göra med allting annat. Jag försökte lösa allting på egen hand men nu har jag insätt att jag inte klarar av det. Jag har alltid varit en stark person och jag ser mig forfarande som det, fast nu behöver jag lite hjälp på traven att glömma. För nu har jag lärt mig att även fast man tror att man klarar allt själv så behöver man hjälp ibland för att må bra. Jag är en person som aldrig visar när jag mår dåligt utåt, jag skrattar och skämtar för att inte visa hur det är igentligen och dom flesta tror att jag nästan alltid är glad.

Men även jag som alla andra mår inte alltid bra och jag klarar inte av att bära på hur mycket som helst. När man är med om någonting som de som hände mig så ändras man som person helt, men blir inte densamma hur mycket man än försöker och tror så går de bara inte. Jag ändrades jätte mycket det vet jag själv, blev mera kaxig aggresiv och mera upp och ner i humöret.

Jag vet att jag har varit svår att ha och göra med den senaste tiden och ja vet att vissa tycker att jag blivit allmänt jobbig. Jag gjorde en utredning om ADHD och dom påstog att jag hade det, men nu när jag gick till min bup idag så kom dom fram till att jag kanske inte har adhd. Jag fick även reda idag på att jag har PTSD, så nu ska vi jobba på det runt 1 år och de kommer gå över. Jag kommer även att få göra en ny ADHD utredning när utredningen om PTSD'n är klar.

Symtom av PTSD.

Symtomen vid posttraumatiskt stressyndrom uppträder vanligtvis inom några veckor efter den traumatiska händelsen, men ibland kommer symtomen först efter månader eller år.

För många går symtomen över av sig själv. Cirka 40 procent av dem som utvecklat posttraumatiskt stressyndrom en månad efter ett trauma har inte längre symtom ett år senare.

Huvudsymtom vid posttraumatiskt stressyndrom:

  • Återupplevande i form av återkommande, påträngande minnesbilder av den traumatiska händelsen. I vaket tillstånd eller i form av mardrömmar.
  • Undvikande innebär att den drabbade försöker undvika allt som på något sätt påminner om traumat. Det kan leda till att personen isolerar sig från familj, vänner och arbetskamrater.
  • Överdriven vaksamhet och minnesförlust. Den överdrivna vaksamheten innebär onormal lättskrämdhet, irritabilitet, omotiverade vredesutbrott, koncentrationssvårigheter och sömnstörning.
  • Minnesförlusten, som kan vara total, är oftast begränsad till tiden precis före, under eller efter traumat.


Nu vet ni varför jag har varit konstig den senaste tiden, vissa saker kan jag verkligen inte kontrolera hur mycket jag än vill. Jag vill inte att ni kommenterar det hära inlägget och ni behövde inte läsa det hära om ni inte ville. Jag ville bara att ni ska förstå varför jag inte är mitt gamla jag och inte har samma personlighet över huvudtaget. Ni får tycka vad ni vill om det här inlägget men de är precis så här det är.

blörp


Kolla twilight snart :D


Vart i stan idag träffat högen och Marcus sen träffade ja alexander och Lizze en stund.
Nu sittre jag hemma hos marcus och ska kolla på film med honom.
Sen blir de till att sova hära så mysmys! (:
skola i morron och ungdomsmottagningen blääää...
sen flytta sakerna till min fader, sen sova hos honom ochså.

BLÖRP!

Nu ska jag fixa mig och sen dra till iv och ungdomsmottagningen, sen efter de blir de till att dra te pappa.
Ska flytta dit har vi bestämmt ska byta skola så jag går i gävle också tror jag. men har inte bestämmt mig helt men de är så jobbigt att åka buss från oslättsfors varje dag till skutskär.
Så nu kanske ja börjar på iv på polhem huhu förhoppningsvis :)
Jauu sen idag ska jag slappa med min lillesysster och mysa med henne ska bli jätte trevligt, sen vill ja åka pulka haha de är så sjukt kul så kabnske drar iväg med lillsiss och gör det haha :'D Nu kommer ja inte vara inne på bloggen,bdb och msn lika mycket när ja flyttar dit men ni kan ju höra av er till min mobil om ni vill något speciellt. Och dom som ja vill ska ha mitt nummer har redan mitt nummer så.
Fyfan alltså jag kan ju säga tt jag är jätte nervös, ja håller på att döööööööööööö varför ska vi inte snacka om nu berättar sen :'D
Och jag har gått och Käratner mig i oooooooooooh en jätte bra låååååt, Parken - Åt helvete med himlen. Fyfan va ja älskar den låten så sjukt sköön!.
I morron ska jag ut och shoppa med Mormor trevligt ska det bli, snart äre jul också då blir det feeesta kan ja lova. det är snöööööö ute jätte mycket jag älskar snöö, skit mysigt är det och ja längtar såå mycket efter nyår jag lindur alekzh Och julia kommer ha så sjukt myyys. Sen så äre några som hyrt lokal så vi ska dit också jätte mysigt! (:. Nu ska jag packa ihop lite saaakur :'D

Våldtäcktspuss/M


Jag saknar som faaaaaaaan

Hittade gammla bilder ungefär 5- 7 år sen :D


 

Jag älskar dig <3

du och jag har alltid funnits där för varann,  när jag grät när jag var liten
så tog du min hand kramade om mig så jag kände mig trygg
om någon var dum så täckte du min rygg aldrig har jag känt nåt hat
i närheten av dig du är den bästa brorsan
en tjej kan tänka sig alla dessa år
som jag var sjuk och inte värd nåt så fick du mig att inse
att livet är nå gott om du inte hade funnits
och tagit emot när jag föll vad vore jag idag?
inte samma som nu du är en ängel nedsänd
för att skydda mig jag säger det för sällan Nicklas, jag älskar dig


miss

Saknar gammla tider från när man var liten.



...

Är så less på det hära nu på allting, just nu skulle ja bara villja försvinna ett bra tag.
Flytta låångt härifrån och bara glömma allt och alla som ja lärt känna, glömma alla som sårat och börja om från början. Ja kommer aldrig bli som du vill att jag ska vara det har jag insätt, men varför kan du inte bara acceptera mig som jag är?! När de ena börjar bli bra då kommer nästa jävla skitsak, allt bara går neråt just nu och alla äckliga jävla kommentarer kan ni idioter som skickar dom trycka upp i röven.
ni behöver inte gå in på min blogg bara för att vara spydiga och om ni inte vill ha nått med mig att göra så våga i allafall stå för vad ni heter.

<3

To feel, To touch
To be near you
You show me how real i was
And i never knew what it *was gonna* cost
To *feel*, To touch
To be near you
I thougt our love was strong
But now I have to carry on

Mitt smeexiiiga cigg paket ;D







<3

när jag träffa dig var världen uppochner, allting var olkart. du kom, du blev min hjälte och du hjälpte mig stå rakt. båda fötterna på jorden, en dröm och ett mål. jag har alltid vetat vägen men du hjälpte mig att gå. jag vågar stå för mig själv, vara stolt för den jag är. du har ändrat nåt stort i mig, vet inte vad det är. mina rop har blivit hörda, jag har nått fram. till en dröm där jag i flera år inte trodde fanns. även idag kan jag ibland inte förstå vad som har hänt. för varje gång du går ifrån mig vill jag ha dig här igen.

hos elina



Saknar allt damp från rotskär's skolan.




less

Just nu skulle jag bara villja flytta långt åt helvete här ifrån, är så trött på det hära försöker skämmta och glömma men de går fan inte den hära gången.
Så trött på att allting ska rasa och ja hoppas som fan att pappa hittar ett hus många mil ifrån skutskär och gävle.
vill bara flytta träffa nytt folk och slippa bo här, jag hoppas att han hittar hus i småland eller nått sånt mysigt ställe för ja vill bara flytta. vissa kommer man ju sakna om de skulle bli så men de får man leva med för ja hatar de hära stället.

Myslåt!


<3



Vänner för alltid, men det kommer kännas sjukt för båda.
Ingenting blir bättre av att bara gräva ner sig, kommer alltid bli varm i hela kroppen när jag ser dig.
Tack för alla fina minnen som vi delar, känner rädslan nu för skillnaden att leva.
Spelar ingen roll nu om det är du och jag, för bara du är lycklig så kommer livet sluta bra
<3

BLÖRP!




känslan Släpper sakta men säkert,vill bara få ett slut på det hela.
Allting kommer lösa sig jag känner det på mig, Jag drar mig själv upp och lever i nuet.
Det kunde hänt vem som hällst, men ibland kommer tankarna tillbaka och skaver så sjukt hårt.
mestadels på kvällarna jag ska kämpa mig igenom det hära, fast jag aldrig kommer glömma det.
Men rädslan kanske försvinner till en del, Jag kommer kunna vara mig själv igen.
Jag är nästan där och jag ska visa dig att du inte fick schangsen att förstöra mitt liv, Jag är en sån mycket bättre person än dig och du är psykiskt sjuk inte jag. Du ska inte få förstöra någonting, jag kämpar mig upp igen utan problem.




Lördag/Söndag

Lördag !

Började med att jag vaknade hos Pluttrik vid 4, så stack jag hem duschade å fixade mig.
Sen blev de att dra till Anton ganska lamt med folk dära, så jag fick med mig anton att skicka ut
alla så drog vi hem till Tb i stan och festade dära.
Skit trevligt folk. Sen stack Anton och Gurra så blev ja kvar dära med, Marcus,Antonio,Alexander två brudar,Tidsjö,Tb å några andra söta personer, Skit trevliga.
Så vi drack och tog de lungt lyssnade på musik å hade de trevligt som fan tills nån person började snacka skit så då blev ja på dåligt humör.
Men de gick över så ja Antonio och Alexander Stack till stan med bussen som gick kl 6, skapligt trött ja va!
Så åkte jag hem och sov hemma hos Patric.

Söndag!

Vaknade hos Pluttrik vid typ 4 kollade på tv å snackade trevligt.
Sen så fick ja ett wierd samtal av en brud, det sjuka är ju att hon ljuger för sig själv och sin pojkvän.
Inte bara jag som såg utan många många andra också men de e ju som vissa personer funkar haha..
Sen så Käkade vi mat å kollade på mera tv å snackade om onödiga saker som ja inte minns haha .
Blev inget negerbolls bak idag heller, haha men men de får vi ta någon annan dag.
Mamma kom och hämtade mig vid kvart i 9 tiden, så kom jag hem å kollade på film med henne Myspys längesen ja och mamma va själva. Eftersom hennes ex flyttade igår, blir så jävla less på allt jäävla tjaffs hela tiden.
Så jävla less på folk som är alkholister så idiotiskt.
Ja så nu blir jag och mamma ensam här hemma vilket är skönt ioförsej, blir till att fira jul hemma med mamma kanske hos några släktingar.
Sen kanske de ska va några kompisar hemma hos mej å bara tade lungt umgås och träffas på julen.
Nu ska jag faktikst gå och lägga mig i ett bad å sen sova hade jag tänkt, mys pys.

våldtäcktspuss/ M ;)

Någon som vill hitta på något på Fredag med mig?. Ska ta en lugn helg nästa helg tror ja! :'D




Fredag/Lördag

Vaknade vid 4 på eftermiddagen stack hem till marcus ja å julia fixade oss dära, drack lite å stack hem till biggi.
där va de kaos så ja å julia å dennis drog ner på stan, julia stack hem å vi var kvar någon timme träffade nån kille från usa skit skön kille :D sen så åkte jag hem å sen vid 5 på morgonen tog ja bussen till patric kunde inte sova så.. Vi vaknade väll vid kanske typ 4 på eftermiddagen å så ska ja hem nu klockan är halv 8.  Det blir fest hos Anton ikväll jätte mys, ska kanske sova hos elina tror de blir så i allafall pallar inte vara hemma.

Förvirrande

Jag kunde inte sova inatt för Jag vet helt ärligt inte vart jag ska ta vägen, ena stunden känns det som att jag inte tål dig och inte har några känslor alls kvar och andra stunden så bara gråter jag över dig. Jag är så trött på att gråta flera gånger om dagen, jag trodde verkligen igår att jag hade släppt dig men jag bara lurar mig själv. Även fast jag är ute med kompisar eller hemma så är det bara du som sitter fast i mitt huvud, i mina tankar. Jag kan inte göra någonting åt det det bara är så. Jag försöker och försöker att bara släppa dig. Ska jag vara helt ärlig så kommer du alltid att ha en plats inom mig det går inte att ändra på. Jag saknar att duscha med dig, att bara känna att du håller om mig,jag saknar att vakna med dig och kunna ligga och titta på dig när du sover.saknar att vi skrattar tillsammans åt alla fåniga reklamer på tv och jag saknar till och med när du skrämmer mig så jag nästan slår dig. Det är helt sjukt jag saknar allt. Du är bara fast i mina tankar försöker att glömma men det kommer inte att gå även om vi inte skulle ses på ett år eller två, du skulle ändå sitta fast i mina tankar. Jag vill viste att vi ska vara vänner det vet du också. För även om vi inte är tillsammans så vill jag inte vara utan dig. Även fast jag inte kan se åt en annan kille på det sättet så accepterar jag hur du vill ha det. Jag vill att du träffar någon som får dig att må bra och som får dig att skratta. För när du mår bra så mår jag bra och jag älskar att se dig glad.

Världens bästa låt.

Mary belongs to the words of a song. I try to be strong for her, try not to

be wrong for her.But she will not wait for me, anymore, anymore. Why

did I say all those things before? I was sure.(She is the one), but I

have a purpose, (she is the one), and I have to fight this, (she is the

one), a villian I can't knock down. I see your face with every punch I

take, and every bone I break, it's all for you. And my worst pains are

words I cannot say, still I will always fight on for you. Mary's

alive in the bright New York sky, the city lights shine for her, above them

I cry for her. Everything's small on the graoud below, down below. What

if I fall, then where would I go, would she know? (She is the one), all

that I wanted, (she is the one), and I will be haunted, (she is the

one), this gift is my curse for now. I see your face with every punch I

take, and every bone I break, it's all for you. And my worst pains are

words I cannot say, Still I will always fight on for you. Fight on for you.


FEST I MORRON!



Ja de är ju fredag så klart att de blir fest, hittade en gammal bild på mig
från en fest hemma hos mej 08.
Ska bli sjukt mysigt med underbart folk på förfest sen röjj och gå ner på stan ;)
Ska man bli blondin igen? :'D
Funderar starkt på det eller rött med svarta slingor, vad tycker ni? :'D


DU är en nolla som din fula morsa har knåpat ihop hahaha! :D


sjukt grym wille är!


tack för att du skrev de där.

Det kommer aldrig bli vi igen det har jag redan fattat, men kompisar kommer vi alltid att vara, hm kanske..
Synd att de blev såhär för ja tyckte verkligen om dig, men de är som de är nu och de går inte att fixa skiten.
det är redan försent för mycket misstag på så lite tid.
men vi måste vi sluta bry oss också vad den andra personen gör, svårt men så äre om vi någonsin ska kunna vara vänner.  Vi måste sluta med alla söta ord osv för de funkar inte så, för så pratar man inte till vänner.
Jag lägger av med allt redan nu, vänner visst de kommer vi säkert kunna vara men umgås, de vet ja inte om vi kommer kunna göra. Skulle du verkligen tycka att de skulle kännas bra? Jag vet inte vad ja ska tycka.
När du skrev de dära till mig igår så försvan känslorna på två sec, blev så jävla arg.
Kommer nog aldrig kunna får tillbaka dom heller vilket är bra nu när vi bara ska vara vänner och inget mera.
Jag e fortfarande förbannad fast ja snackade med dig efteråt, så sjukt onödiga saker ja vet redan allt det dära som du snackade om. Jag är förfan inte dum, men jag vet också att jag inte bryr mig ett skit heller om bilderna och vad folk tycker. "folk kommer tro att du är en Lösaktig jävla brud", alla som känner mig vet att jag inte är precis som du och annars får väll folk ta reda på vilken person jag är. Folk kan gärna få gå runt och ha fördommar världen är uppbygd så bara för att folk är dumma i huvudet. Du kommer säkert bli piss sur på mig nu och de får du bli också för helt ärligt så orkar ja inte bry mig mera.
Tack för att du skrev de dära de hjälpte mig att släppa känslorna!


23 dagar kvar danne! :')

Sjuk fortfarande har jätte ont i lungorna så vi ska åka upp och kolla så att de inte är nått fel på dom, Men de hindrar mig inte från att festa i helgen för de ska jag göra!
Wihuu vart är festen då folket? vavavavav?! :'D
Sms'a mig 0762435498.


Danne!

Du är en äkta vän fan du hjälper mig hela tiden, jag kan prata med dig om allt fast vi knappt känner varandra. Du räddar min dag vännen hela tiden, jag kan prata med dig när jag är arg,ledsen,glad osv. Du finns alltid där du hjälper mig så mycket hjärtat otroligt glad över att jag har dig. Längtar tills efter nyår när jag ska åka upp till dig <3

känslor

Jag vet inte vart jag ska börja, måste i allafall skriva av mig det va ett tag sen nu.
Men ja vet inte hur ja ska skriva för att de ska bli rätt och inte låta helt fel.
Jag vet att de ja gjorde va fel, eller igentligen var det inte fel men ja förstår hur de måste ha kännts för dig eftersom du har gjort exakt samma sak mot mig.
Jag försökte glömma de du gjorde och bara tänka på oss, ja kunde ge upp allt för dig.
När ja gjorde samma sak så ångrade jag mig så sjukt mycket.
Var ledsen hela tiden och bara funderade på hur ja skulle berätta de för dig, och allt ja ville var att du kunde förlåta mig precis som ja gjorde mot dig.
När ja väl berättar de så blev allting fel, helt fel.
Du kunde inte förlåta mig för de ja gjorde "du skulle bara tänka på de osv",men du påstår att du tycker o mig och allt. Jag kunde se förbi de du gjorde för ja tycker om dig så mycket och bara ville vara med dig hela tiden, och om du tycker om mig så mycket som du säger så skulle du kunna se vidre när de gäller oss också.
Du säger att allt du sagt är sant osv men ja vet ju inte vad ja ska tro, ju mera ja tänker på de (vilket är hela tiden) så får ja bara fram att om ja kunde så borde du kunna. För om man tycker om någon tillräckligt mycket så jobbar man med problemen, inte flyr ifrån dom.
Jag ville inte vara utan dig, ja ville vara med dig hela tiden för mina känslor var så sjukt starka.
Jag vet inte änns vad det är som gjort att de blivit såhär, för du berättar inte du påstår att du inte vet själv.
Jag saknar och tänker tillbaka hela jävla tiden, ja blir totalt galen snart har aldrig aldrig aldrig haft de så jobbigt att glömma någon. Brukar kunna stänga av och tänka på annat, men nu går de faan inte. Tänker hela tiden, skulle de varit anorlunda om de dära inte hänt, skulle allting vara bättre då. Men jag kan inte göra någonting ogjort hur mycket jag än hoppas och vill så kan jag inte det.  allt känns så fel för, Jag mår bra när jag är med dig.
Jag blir glad av att vara med dig, jag kan inte låta bli att le när du ser på mig. Ingenting har fått mig att må så bra som du, en person som jag bara kännt i någon månad har redan lämnat ett så stort avtryck och ja kommer aldrig glömma, jag vill inte änns glömma. Jag kan inte sluta hoppas men jag vill sluta hoppas, för ja vet att ja bara är dum mot mig själv när jag inte gör det. Men ja kan ju samtidigt inte ro för att jag älskar att vara med dig så mycket.
 


Mysisakläduur SJUKIIIS DAG! -.-


haha



Hittade en gammal äckel bild hahaha så va bara
tvungen att lägga upp den.
jag och min kusin tog roliga kort typ från 2007 - 08 :P

Mysig låt

On the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well I'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.

Plus I get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche'.
Yes I'm sweeped off my feet,
Oh my heart skips a beat.
But there's really only one thing to say.

God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah that's beautiful
Yes to me, Ohhh

I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes you'll find,
Oh I studder my words I say nevermind.
'Cause even when you just walk by,
Well I look around to seem occuppied.
'Cause I'm trying so hard to hide,
Yeah, All these feelings inside.

'Cause I get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche'.
Ohh I'm sweeped off my feet,
My heart skips a beat.
But there's really only one thing to say.

God damn your beautiful to me, Ohhh
Your everything, Yeah, that's beautiful
Yes to me, Ohhh
Yes to me, Ohhh

Yeah your beautiful...
Yeah your beautiful...
God damn, your beautiful,

så sköna!



Hon är snygg som fan, om ja får säga de själv.. huhu !



KÄRLEK, SÅÅÅ SJUKT SKÖN MUSIK!

Mimmi Sigrid helena Andersson Wendin


Jag saknar mitt snygga hååååååååååår!

SKÖN LÅT!
 

OOOOOH!

Jag är sjuk fortfarande inte kul alls, men ja lyssnar ju i allafall på världens bästa.
SONIC SYNDICATE, Kärlek till dom man mår så jävla bra av deras musik!
så ja har planerat att min dag ska vara helt underbar haha!
Sitta här och dega, äta jätte mycket mat, röka när ja känner för det och Lyssna på Sinic syndicate HELA DAGEN/NATTEN!. Kom hit och gör mig sällskap, inte kul alls att vara sjuk BLÄÄBLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
Nu har jag bestämmt vad ja ska ha för hårfärg, de stod ju mellan SVART,RÖTT OCH BLONDT!
Oooooh nu har ja bestämmt mig huhuhuhu, men de får ni se sen när de e gjort då kommer det bilder.
Kommer bli sexigt som faaaaaan! ;)
Ja nu ska ja beställa tid till att pierca navel och ögonbrynet med, mumms LÄNGTAR!
Ni kan ju sms'a ? ja har faktikst ganska tråkigt som ni nog redan vet.
0762435498.

Våldtäckts Puss / M!


...

Kan inte gråta längre, har tagit slut på tårar.
Vänner för alltid, men det kommer kännas sjukt för båda.
Det plågar mig att vi inte kommer sova tillsammans.
Men utan dig brevid mig kommer livet sakna mening.
Jag saknar medvind, när fan ska det vända?
Ska sluta hoppas för det kommer aldrig att hända.
Tag dig i kragen, håll dig vaken på dagen för allting går vidare men saknade skaver.
Ingenting blir bättre av att bara gräva ner sig, kommer alltid bli varm i hela kroppen när jag
ser dig.
Tack för alla fina minnen som vi delar känner rädslan nu för
skillnaden att leva. Spelar ingen roll nu om det är du och jag,
för bara du är lycklig så kommer livet sluta bra!




gammal bild


Livet är för kort för att spela
en annan person, du gör precis vad du vill
men jag kommer alltid att vara mig själv
.


lolz ^^


broken.


Kärlek till låten.


Bilder.


Sjukt grymt bra!



Kolla in lill killen va grymt bra han är, hel sjukt!
Nu ska jag börja uppdatera mycket mera eftersom ja e så sjukt grym och
lagade min dator idag!

Sjukling.

Ja då är man sjuk då, tråkigt som fan hoppas att man blir friskare tills helgen. Annars så får mån festa fast mån är sjuk, så tråkigt! Ont i lungorna som ett jävla as, hoppas att det inte är lunginflammation. Nu hade jag behövt någon som tog hand om mig, haha kom hit och ta hand om mig?:d nu ska jag mysa med tvn sen sy en klänning :d bild kommer sen <3

Med marcus:)



MIMMI ÄR MED MARCUS :DDDDDDD<3333

vi har kollat på film, step up1 och 2 ;D

Fan.

Fyfan vad jag är orolig, min bror opererades idag i ryggen och dom vet inte om han kan bli förlamad. Så jävla rädd assa, du måste bli helt bra nicklas för jag älskar dig mest av allt bror<3

Släpper taget.

Ja nu släpper jag känslorna, stänger dom ute. Jag vet själv att jag är bra på att göra det, och nu äntligen känner jag hur dom inte existerar längre. Jag vet att jag igentligen är kär men jag tar inte in det, jag håller känslor borta nu ett tag. Så jag kanske kan släppa taget ordentligt sen utan att blockera känslor. Men allting känns mycket bättre och jag vill kunna träffa någon sen så därför är det bra om jag är känslokall ett tag. Det hjälper mig själv att glömma dom starka känslorna, jag vet att jag tar mig ur det här bra. För jag har gjort exakt samma sak förut, fast inte i närheten av lika starka känslor. Men jag klarar det här det vet jag, och jag tänker inte gråta mer inte en gång till. Du kommer alltid vara min vän precis som vi sagt, den biten kommer jag aldrig att släppa. Men kärleken försöker jag redan släppa nu, och det är inte långt kvar innan jag tappar känslorna. Jag har tur att jag kan bestämma när jag ska stänga känslor ute, annars så skulle jag nog gråta hur länge som helst.men Jag kommer alltid vara din lilla tuss och din vän!<3

<3

Jag vet inte änns vart jag ska börja, jag är så jävla glad haha jag vet inte änns varför. Massa personer som jag saknat träffade jag igår och det gjorde att jag mådde så mycket bättre. Jag älskar er otroligt, och jag hoppas att ni vet om det. Vill aldrig tappa kontakten med er igen:)<3 Danne, tack för att du finns för mig vännen. det betyder mycket att du alltid lyssnar på mig och alltid finns där :)<3

Roooooooompah

Fredag: fest hemma hos marcus med massa trevligt folk. Hade jätte kul faktiskt, så sjukt underbara personer. Fast vissa drack för mycket, så styff ramlade på ett träd som ramlade över mig haha. Fick glas i hela handen bara för att jag höll i ett vinglas. Sen så ringde patric så åkte jag dit och pratade med honom om allt som hänt, sen sov jag där.! Lördag: åkte från patric runt klockan 6 och åkte till syster och käkade med dom i någon lokal som dom hade fest i för systers kille fyllde 30. Sen åkte jag där ifrån och stack till min moster och fixade mig där och så. Sen hämtade linda och dom andra brudarna mig så stack vi till nygård där det var världens fest typ 250 ungdomar och sprit var skit billigt nice som fan bästa festen på länge. Skit stor lokal och hur bra musik som helst! Sen så kom ja knappt hem så jag hittade skjuts tillslut så då åkte jag och robin med. Så fick vi hoppa av långt ifrån där jag bor och så skulle vi gå resten av biten. Robin fick för sig att vi skulle gå genom skogen dum som han är, så vi höll på att gå vilse. Kom hem till mig och deckade på soffan runt 5 på morgonen sjukt rolig kväll. Bästa festen jag varit på kan jag lova.. Söndag: nu ska jag fixa mig och dra in till stan med julia, kul ska det bli att träffa henne:d

SKAKASKAKARUMPAAAH!

Ikväll blir det skakaskaka  ruuuuuuuuuumpaaaa!

FEST!

Idag blir det att festa med folket Trevligt som fan, Får se vart vi ska vara någonstans de vet jag inte alls heller.
Kanske träffa Flerran ikväll wihuuuu, ska bli roligt som fan isf  :D
Partypartyparty :D!

Fest och annat.

Ja igår vart de att festa som satan, kul som fan. Bara roligt folk och trevliga var dom också.. Tack marcus för drickan underbara människa, du ska få tillbaka sen lovar!:) sen blev det lite strul på kvällen, kan ju bli så när folk blir lite för fulla haha.! Men nu idag är det bra igen. Var med ida och marcus på stan mysigt. Hämtade ut mina skor yeeey så snygga kommer bild sen:) i morgon blir det fest igen, mysmys :dhaha.. Nu ska jag träffa tiias tobbe och martin<3 hörs!

Nyvaken 11:30 usch !!

Ja nu har jag nyss vaknat, klockan är runt 11. Jobbigt jag ska på möte strax på IV nervöst.. Nu ska vi bestämma vilken och vart jag ska ha praktik osv. Skönt att praktisera i allafall, det blir kanske på buddys i gävle pappa kände tydligen någon där. Så om man har tur kanske man får kvälls jobb huhu:d! Nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa mig, som sagt runt 1 är det möte. Sen blir det till att åka till alexander och vara med han å Pereira mysmys. Btw grattis Nikki din idiot 20år, skönt elle?:d nu ska ja hoppa in i duschen. Puss /m

Danne:d

Min kompis danne skrev till mig, hur fint som helst! - : Det du har gjort är rätt, det du sagt har berört. Dom ord du använde var starka. Det du gör uppskattar jag. Din personlighet tog plats i mig, vid mitt hjärta. Första gången jag Såg dig så rös jag. Jag ville prata med dig men jag vågade inte. Du är underbar och förtjänar det bästa, du är det bästa. Din glädje sprider sig och ger folk hopp. Du har gett mig hopp, nu och i framtiden. Tack för att du tror på mig, du betyder mycket för mig.<3!! så fint skrivet daniel, det betyde mycket för mig att höra dom orden just nu. Du är en underbar vän tack för att du finns för mig och lyssnar på mig när jag är ledsen!

Tråkigt.

just nu sitter jag på bussen är på väg till mamma, klockan är runt 23 och ska upp tidigt i morgon. vid typ 11 måste jag upp för jag ska på möte med skolan så jag kan börja någon gång. Fan jobbigt att sova hemma inatt, gillar det inte alls.. Men inatt kanske jag kan sova i allafall. Smsa och var social?0762435498 puss

svårt.

det här är de jobbigaste jag har gått igenom på länge, har aldrig kännt såhära förut.
jobbigt att inte veta hur de blir jag vill aldrig förlora dig, aldrig, aldrig !
Jag skulle inte klara av ett liv utan dig
det skulle bara kännas fel skulle kännas sjukt fel, att inte ha dig vid min sida.
det här är så jobbigt att inte kunna träffa dig som vi brukar, det känns så tomt.
tomt att vara utan dig, tomt att inte vakna upp med dig på morgonen.
det känns tomt att inte kramas med dig, att inte skratta med dig.
Det känns tomt att inte vara med dig, att inte vi ligger isängen i flera timmar och myser.
Det känns tomt att inte hålla dig i handen när jag är ute och går, att inte vakan upp på natten innan du går och lägger dig för att du pussar mig på kinden.
det känns tomt att inte kunna kolla på dig när du sover och hålla om dig hela natten, allting känns tomt utan dig allting jag gör får mig att tänka på dig..

<3

When I see your smile
Tears roll down my face I can't replace
And now that I'm strong I have figured out
How this world turns cold and it breaks through my soul
And I know I'll find deep inside me I can be the one

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

It's okay. It's okay. It's okay.
Seasons are changing
And waves are crashing
And stars are falling all for us
Days grow longer and nights grow shorter
I can show you I'll be the one

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

Cuz you're my, you're my, my, my true love, my whole heart
Please don't throw that away
Cuz I'm here for you
Please don't walk away and
Please tell me you'll stay woah, stay woah

Use me as you will
Pull my strings just for a thrill
And I know I'll be okay
Though my skies are turning gray

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven
to fade

jag och bästavän!



bäst!


Dagen

Idag blev det en mys dag på stan med Marcus och träffade ida också, vi fikade å hade de mys.
sen nu så sitter ja å marcusa hemma hos alexande rå myser med han å slappar, fitt kallt!!
Saknar så mkt...

RSS 2.0